Arany & Ezüst

Arany & Ezüst
felvásárlás a legjobb napi áron!

Tört arany, tört ezüst felvásárlással kapcsolatban, hívja a 06-30-639-8324-es telefonszámot.

Köszönettel

NoaÉkszer csapata
Oldalunkon ezüst, arany, törtezüst, törtarany és egyéb, arany termékek felvásárlásához szeretnénk friss, aktuális információkat, árakat szolgáltatni, kedves látogatóinknak. Ha nemesfém termékeket szeretne eladni ( aranyékszer, ezüst ékszerek, ezüst ezüst ékszer, arany arany ezüst arany érme) mi garantáltan az ország legmagasabb árfolyamán vásároljuk meg Öntől.

EZÜST TÁRGYAKAT: cukordobozt, szelencét, gyertya-tartókat, gyümölcstálakat, 6 vagy 12 személyes evő-eszközkészletet, kávés, teás garnitúrákat, tálcákat, kupákat, kiöntőket, díszkancsókat, sószórót, pénz-perselyeket, mindenfajta régi ezüstneműt.
Legmagasabb áron készpénzért vásárolunk!

1. Törtarany felvásárlás/beszámítás

2. Törtezüst felvásárlás! (további információ a lap alján)

1. TÖRT, HASZNÁLT, MEGUNT ARANYÁT VÁLTSA BE KÉSZPÉNZRE VAGY SZÁMÍTTASSA BE ÚJ ÉKSZER VÁSÁRLÁSAKOR!

4800 Ft/g

6200 Ft/g

9100 Ft/g

Törtarany felvásárlás:

Tört arany beszámításra és felvásárlásra csak és kizárólag üzletünkben (1074 Budapest, Hársfa u. 18) van lehetőség

Tört arany beszámítás új ékszer vásárlásakor:
18 karát: 8000 Ft*
14 karát: 6000 Ft*

A beszámítási akció nem vonható össze egyéb akciókkal!

A törtarany beszámításra/felvásárlásra leadandó aranytárgyakat darabonként optikai és savpróba vizsgálatnak vetjük alá, mely minden esetben némi időt vesz igénybe. Ezért előre is elnézésüket és türelmüket kérjük.
Törtarany felvásárláshoz/beszámításhoz szükség van személyazonosító igazolványra és lakcímbejelentő kártyára.
Emeltáras tört arany beszámítást csupán arany ékszer vásárlásakor tudunk elfogadni. Ezüst ékszer vásárlásakor a tört aranyat felvásárlási árfolyamon tudjuk beszámítani.

*A változás jogát fenntartjuk! Az árak az arany világpiaci árának alakulásának függvényében akár egy napon belül is változhatnak.

2. TÖRT, HASZNÁLT, MEGUNTA EZÜSTJÉT VÁLTSA BE KÉSZPÉNZRE!

80 Ft/g

90 Ft/g

120 Ft/g

Törtezüst felvásárlás:

Min 10 g 925 ezrelék:

Tört ezüst felvásárlásra csak és kizárólag üzletünkben (1073 Budapest, Hársfa u.18) van lehetőség !

Törtezüst Minimális felvásárlás tömeg 10 g. A felvásárlásra leadandó tört ezüst tárgyakat darabonként optikai és/vagy savpróba vizsgálatnak vetjük alá, mely minden esetben némi időt vesz igénybe. Ezért előre is elnézésüket és türelmüket kérjük. Tört ezüst felvásárláshoz szükség van személyazonosító igazolványra és lakcímbejelentő kártyára.
Az eladásra kínált ékszert, illetve más nemesfém tárgyat képzett szakértő kollégánk megvizsgálja, annak pontos arany illetve ezüst tartalmát és tömegét megállapítja.
Az eladásra felkínált ékszer vizsgálata során, pontosan meghatározásra került aranytartalom illetve ezüst tartalom és mért tömeg alapján, a mindenkori aktuális aranyfelvásárlási áraink szerint történik a felvásárlási ár megállapítása.
FONTOS tudni, hogy az arany és ezüst ékszerek, tárgyak vizsgálata során fizikai és mechanikai sérülés éri a nemesfém felületeket. Ez elkerülhetetlen a helyes nemesfém tisztaság pontos megállapítása során.
Az ékszert vagy nemesfém tárgyat kizárólag annak a vizsgálata során megállapított nemesfém tartalma alapján vásároljuk meg, formája, alakja, annak mővészi kidolgozottsága nem számít bele az ár meghatározásába.

Törtaranyként mind fémjelzett, mind fémjelezetlen, de akár sérült ékszereket is vásárolunk. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, féldrágakő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt egy szakképzett ékszerész kollégánk eltávolítja.

Oldalunkon feltüntetett áraink minden esetben csak az arany, és ezüst ékszer, illetve nemesfém tárgy arany tömegére vonatkoznak!
Ha az eladásra felkínált arany, ezüst illetve nemesfém vizsgálata során nem lehet pontosan meghatározni a termék aranytartalmát, ezüsttertalmát, vagy annak eredménye az eladónak esetleg nem elfogadható, akkor lehetőség van a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Igazgatóságon az adott ékszer laboratóriumi körülmények közötti bevizsgálására.

Felvásárláskor, a vizsgálatot követően felajánlott ellenérték kifizetése készpénzben vagy igény esetén azonnali banki átutalással történik, az adózás rendjéről szóló törvényben meghatározott feltételek betartásával. A vonatkozó adózás rendjéről szóló törvény 17. § (9) bekezdését itt részletesen is megtekintheti.

A magyarországi jogszabályok értelmében, az adás-vételről vételi jegyet állítunk ki, melyhez elengedhetetlenül szükséges az eladó valamely személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványa az alábbiak közül.

(személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint kártya formátumú vezetői engedély)