Garancia

Kockázatmentes a megrendelésed, hiszen minden Noa Ékszer termékeire 100%-os Garanciát biztosítunk!
Minden Noa Ékszer termékre csere, vagy visszavásárlási lehetőség!
Az elállási jogoddal 14 napon belül élhetsz.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod,amikor az árut átvetted.
Amennyiben a kiszállított ékszereket bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 14  napon belül hozd vissza az üzletünkbe, vagy saját költségeden küldd vissza az üzletünk címére.1121 Budapest, zugligeti út 26. Nyitva tartás: KAPCSOLAT menü alatt.
Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított számlát, mivel ez egyben   garancialevélként is szolgál.
Így küldd vissza az árut:
Amennyiben termékcserét vagy pénzvisszafizetést szeretnél kérni, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Kérjük, hogy az ékszereket ajánlott küldeményként és utánvét díj nélkül add fel az üzletünk címére. A termék esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk.
A csomagban feltétlenül küldd el az eredeti számlát (a biztonság érdekében mielőtt elküldenéd, másold le magadnak) és írd meg, hogy kéred az áru cseréjét vagy az ellenértékét kéred.
Amennyiben a pénzvisszafizetést választod, 15 napon belül visszautaljuk neked a szállítási költséggel csökkentett vételárat.
A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény ide vonatkozó rendelkezéseit.
A Te megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.
6 hónapos termékgarancia
Amennyiben a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, kérjük, küldd vissza az üzletünk címére és mi vállaljuk a termék javítását. Amennyiben a javítás nem lehetséges úgy a terméket kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatod webáruházunkban.
A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra, mint pl.: karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban garanciálisan megjavítani.
(Garancia hatályán kívüli javításokat is vállalunk!)
Hibás teljesítés esetén
A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.
Ha a mi hibánkból tévesen nem a megrendelt árut küldenénk ki, vagy ha a kiküldött áru hibás, az áru cseréjének a teljes költségét mi álljuk.
Kérjük ilyen esetekben a fentiekben leírtakhoz hasonlóan, ajánlott küldeményben küldd vissza üzletünkbe az árut a számla kíséretében és néhány szóban írd le a termék cseréjére vonatkozó kérésed.
Nyilatkozat
A megkötendő szerződés, írásban foglalt szerződésnek minősül, amely iktatásra kerül és utóbb hozzáférhető.
A szerződés megkötése magyar nyelven történik, illetve a szerződés nyelvezete magyar.